Referenciák

„Margitot azért szeretem, mert bármikor felhívhatom, ha valamilyen kérdésem van. Mindig számíthatok azonnali, vagy levélben küldött válaszára.”

Ferencyné Saás Kinga, a KAS Nonprofit Kft ügyvezetője


„Megbízható, szakmailag kiemelkedő könyvelő. Bármilyen kérdésem volt mindenben tudott segíteni. Évek óta ismerem Sugatagi Margitot, így a könyvelésemet is ő készíti. "Egy jó könyvelő aranyat ér!" - mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Barát Marianna kozmetikus, egyéni vállalkozó


„Egy vállalkozás működtetése Magyarországon nem egyszerű feladat. Szinte minden nap tartogat "meglepetéseket". A rugalmasság, a napra kész könyvelői tudás, a hatóságokkal való kommunikáció elengedhetetlen feltétele egy jó könyvelőnek. Margitka pont ilyen könyvelő! Sok könyvelőt megismer az ember a vállalkozása működtetése közben...sajnos nem találkozik elsőre Margitkával ... és begyűjt némi rossz tapasztalatot. Bátran forduljanak hozzá bizalommal! … az én Zrt-m a legproblémásabbak egyike...”

Németh Judit, a DermClinc Zrt. vezérigazgatója


„Egy vállalkozás könyvelését rábízni valakire nem csak szakmai, hanem bizalmi kérdés is. 3 éve kértem fel Margitot, hogy intézze egyéni vállalkozásom könyvelését, azóta nyugodtan alszom. Mindig precíz és pontos. Figyelmeztet a fontos változásokról, új lehetőségekről. Szívesen segít, ha laikus kérdéseimmel zavarom.

Korábbi könyvelőm gyakran hozta rám a frászt, de most jórészt csak "Értesítés hibátlan bevallásról" üzeneteket kapok a NAV-tól.

A 3 év alatt sok energiát és időt spórolt meg nekem amiért nagyon hálás vagyok, mert arra koncentrálhatok, amihez értek is. Minden szempontból elégedett vagyok vele és jó szívvel ajánlom könyvelőt kereső ismerőseimnek.”

Szabó Zsolt mérnök, egyéni vállalkozó


"Sugatagi Margittal 2008 - cégem megalakulása - óta dolgozunk együtt. Az általam ismert megbízhatósága, meggyőző szakmai múltja mellett a mindig naprakész tudása az, ami miatt cégem "hűséges" ügyfelévé vált.

Ajánlom mindazon kisvállalkozóknak, akik számára a megbízhatóság és a naprakész szakmai tudás alapvető elvárás a jó könyvelő kiválasztásánál."

Dr. Dér Cs. Dezső, az Arts & Business Szolgáltató Kft. ügyvezetője


„Sugatagi Margit hosszú évek óta végzi alapítványunk könyvelési és ahhoz kapcsolódó adminisztratív feladatait. Nagyra értékeljük mindenkor kifogástalanul szakszerű, megoldás-orientált munkáját, amihez nagyfokú rugalmasság és megértő hozzáállás társul. Reménytelennek látszó és tevékenységi körébe közvetlenül nem tartozó ügyekben is számíthattunk segítségére és barátságos hangnemben fogalmazott tanácsaira. Igen nagy részben neki köszönhető, hogy alapítványunk máig fennmaradt és az olykor kedvezőtlen külső szabályozási környezet ellenére is működőképes maradt. Munkájára továbbra is feltétlenül számítunk, és jó szívvel ajánljuk minden potenciális ügyfél figyelmébe.”

Dr. Póczik Szilveszter, a kuratórium elnöke
Alkalmazott Társadalmi Kutatások Intézete Közhasznú Alapítvány


„Az előző könyvelőmmel jól befürödtem. Margit szó szerint a sírból hozta vissza cégem könyvelését. Azóta nekem tényleg csak a munkával kell törődnöm, mert a cégügyeim szakértő kézben vannak.”

Kiszelly Zoltán, Gótikus ház Kft ügyvezetője


"Ami a legfontosabb hogy Margit mindig elérhető , és időben (nem 1 nappal előtte) jelzi a várható befizetéseket . Mindig vannak javaslatai, nem nekem kell minden megoldást  kitalálni , ha kérdésem van nem felejt el  utánanézni. Ami még lényeges hogy jó humorérzéke is van így a könyvelési megbeszélések sokkal kellemesebbek..."

Dr Rajcsányi Barbara KIL Bt