Rólunk

Sugatagi Margit vagyok. Regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. 18 évnyi gazdasági pályafutásom alatt dolgoztam kis cégeknél és nagy vállalatoknál is pénzügyi vezetőként, kontrollerként, könyvelőként, adótanácsadóként, tehát szinte a teljes pénzügyi-számviteli területen.

Munkám során mindig fontosnak tartottam a szakmai továbbképzésemet, minden olyan lehetőséget megragadok a mai napig, ahol bővíthetem a tudásomat. Ezért örültem meg, amikor a munkám során találkoztam fiatal kollégámmal, Gonda-Kiss Dorottyával, aki hasonló elveket vall magáénak. Az együtt végzett sikeres munka ösztönzött minket arra, hogy megalapítsuk a MaDoCo Könyvelőirodát.

A velünk dolgozó kollégáink is többéves szakmai tapasztalattal és megfelelő iskolai végzettséggel rendelkeznek, megbízhat szaktudásukban. A szakmaiság mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélorientáltságra, mely vállalkozásfilózófiánk egyik alapelve.

Könyvelőirodánk ügyfélköréhez változatos profilú cégek, egyéni vállalkozások és non-profit szervezetek tartoznak. Partnereink sokrétű tevékenységei kapcsán módunkban áll a különböző gazdasági területek jellemzőit, specialitását, mindennapi problémáját megismerni.

Ügyfeleink között található: Kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozás, étterem, kávézó, egészségügyi szolgáltató, fogorvos, előadó művész, mérnök, oktatással foglalkozó vállalkozás, termék gyártással foglalkozó cégek, kölcsönző, non profit civil szervezetek, alapítványok, export nagykereskedelmi vállalat.

Tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, amely minden cég számára egyaránt kényelmes. A vállalkozások működése jelentősen eltérhet egymástól, ezért több megoldást is kínálunk, hogy a lehető legkevesebb gonddal járjon a könyvelés. A precíz belső munka-folyamatainknak köszönhetően mindig naprakészek vagyunk, így jó előre tudunk szólni a fizetési kötelezettségekről, valamint folyamatosan tájékoztatjuk cége pénzügyi helyzetéről.

Munkatársaink

Sugatagi Margit

Sugatagi Margit
könyvelés, adótanácsadás

Gonda-Kiss Dorottya

Gonda-Kiss Dorottya
bérszámfejtés, könyvelés

Mitől érezheti magát biztonságban a MaDoCo Könyvelőirodánál:

✅ Szerződéssel, számlával, felelősségbiztosítással dolgozunk, és titoktartást vállalunk
✅ Technikailag felkészültek vagyunk
✅ Beleássuk magunkat a cége ügyeibe, és odafigyelünk a részletekre is
✅ Naprakész tanácsokkal látjuk el
✅ Előre gondolkodunk, mindenről időben értesül
✅ Naprakészek és pontosak vagyunk
✅ Teljeskörű cégképviseletet biztosítunk
✅ Kiegészítő szolgáltatást biztosítunk: cégalapítás, könyvvizsgálat

Az Ön kényelmét szolgálja:

✅ könyvelési bizonylatok átvétele székhelyünkön, vagy az Ön székhelyén
✅ kihelyezett könyvelés igény szerint
✅ kulturált irodai környezet, jó megközelíthetőség
✅ ingyenes parkolás

Mi akkor érezzük magunkat eredményesnek, ha az ügyfél elégedett a szolgáltatással és elégedetten fizeti ki a könyvelési díjat. Ha úgy érzi, hogy annyi adót fizetett, amennyi optimális volt, és annyi információt kapott tőlünk, amennyire neki szüksége volt.