Tanácsadás

Működő vállalkozásoknak:
- gazdasági tevékenységhez igazodó adótanácsadás, a tevékenység elemzése, adótervezés, adóoptimalizálás, a napi adózási gyakorlat helyes szemléletének kialakítása, az ügyviteli folyamatok megszervezése
- döntés-előkészítéshez adózási szakvélemény készítése, vezetői tanácsadás
- válsághelyzetekkel, eladósodottsági problémákkal kapcsolatos tanácsadás
- a főbb adónemek (áfa, társasági adó, szja, járulékok stb.) vizsgálata, cafatéira, cégautó használat stb. felülvizsgálata.
- segítségnyújtás adóellenőrzésnél és adóvégrehajtásnál
- helyi iparűzési-adó önkormányzatok közötti megosztása
- hatóság előtti képviselet
- belső szabályzatok készítése

Vállalkozás indítási tanácsadás:
Tapasztalataink szerint cégalapításkor a vállalkozni akarok (természetesen) legtöbbszőr híján vannak a legfontosabb munkaügyi, adózási ismereteknek, ezért sokszor eleve nem a számukra leginkább megfelelő formában kezdik meg tevékenységüket. Ezért lényeges számukra még indulás előtt egy a témában jártas személlyel való konzultáció, adótanácsadás. Szoros együttműködést alakítottunk ki ügyvédi iroda partnerünkkel és így a cégalapítás is szerepel szolgáltatásaink között. Ügyfeleink így nálunk tudják elindítani a vállalkozásukat. Ennek során felmérjük az ügyfél igényeit és lehetőségeit, javaslatot teszünk a megfelelő vállalkozási formára, struktúrára és adózásra. Felvesszük minden adatukat, és az ügyvédi irodába már kizárólag az aláírások miatt kell ellátogatniuk.